Chute Malých Karpát 2018

Hotel pod Lipou Resort****

Sme slovenskí. Pre našu kuchyňu nakupujeme predovšetkým slovenské produkty, ovocie, zeleninu a mäso od lokálnych výrobcov a farmárov. Slovenské jedlá náš tím kuchárov pod vedením Marcela Bugaja pripravuje netradične, novým a moderným spôsobom. Naša hotelová reštaurácia získala prestížne ocenenie – Certifikát Gurman AWARDS a zaradila sa medzi TOP nováčikov roka 2018.


Kontakt


Ponuka menu na podujatí

3-chodové menu

1. Predjedlo / polievka
120gTatarák z hovädzej roštenky so žĺtkovým krémom, pažítkovou majonézou, hriankami alebo topinkami / A: 1,3,7,10 /10.50€
alebo
0.25lVývar z kohúta s koreňovou zeleninou, krutónmi, slaninou a cherry likérom / A: 1,9,12 /4.50€
2. Hlavné jedlo
180gGrilovaná bravčová panenka, gratinované sladké zemiaky, šípková omáčka, kyslý šalát z hríbov, uhorky a chilli / A: 3,6,7,8,9,11,12 /15.70€
3. Dezert
100gMaková torta s mliečnou čokoládou, mandarínkovým krémom a vaječným koňakom / A: 3,7 /4.90€
Zoznam gastro zariadení